Makeup

Økologisk certificeret - Parabenefrit - 100% naturligt


Økologisk og naturligt

Kvalitets-makeup


Bliv inspireret -> Scroll siden ned og se hele det økologiske og naturlige makeup sortiment inden for negle, teint, øjne og læber.


  • Økologisk og naturligt certificeret af tyske BDIH
  • Hudvenlige ingredienser
  • 70% af benecos sortimentet er vegansk og det er mærket med det veganske hjerte på det enkelte produkt
  • FRI FOR: Parabener, mineralske olier, silikone, PEG, syntetisk farve, duft og konservering
  • Priser fra 29 til 99 kr.

Op til 90% naturlige og bæredygtige ingredienser

Happy Nails


Helt uden at gå på kompromis med holdbarhed og glans er benecos op til 90% naturlige.


Neglelakkerne er veganske, samt luft- og vandgennemtrængelige, hvilket giver sunde vilkår og man undgår misfarvning af neglene. Fri for: Ftalater, Toluen, Parabener, Silikoner, Haloner, Formaldehyd, Kamfer og Kolofonium.Fast og firefarvet eller flydende

Concealer


CC Concealer Quattro er benecos’ unikke alt-i-én concealer. Denne concealer løser mange forskellige udfordringer med hudens udseende. Beige: Skjuler skygger og rande under øjnene. Pink: Udvisker mørke områder. Lilla: Giver en ensartet hudtone. Grøn: Neutraliserer røde pletter

Flydende concealer er naturligt dækkende concealer, som skjuler hudens skønhedsfejl, samt lysner mørke rande under øjnene. Den er meget let i konsistensen, der gør den nem at fordele på de meget sarte øjenomgivelser.BB Cream, Light Foundation og cremet makeup

Dækkende og plejende

benecos har makeup og foundation til ethvert behov, smag og farve.

BB Cream er en kombination af makeup og en let dagcreme, som bidrager med 8 fordele til din hud. Findes i nuancen fair og beige.

Light Foundation er en let makeup med en fin flydende tekstur, nem at påføre og giver en ensartet og jævn teint. Fugtighedsbevarende og udjævnende med økologisk olie fra avokado, solsikke og argan.

Findes i nuancerne dune, sahara og mocca. Vegansk.

Creamy Makeup er en cremet og dækkende foundation. Den lader huden ånde og skaber en jævn og smuk teint. Findes i nuancerne, nude, honey og caramel. Vegansk.

Løs pudder med masser af gode egenskaber

Mineralpudder

En silkeblød, matterende og holdbar mineralpudder. Med en formulering der er spækket med plejende ingredienser. Indeholder lysreflekterende mineraler, der får huden til at fremstå fejlfri, samtidig med at den plejer og beroliger huden med sit indhold af argan olie, e-vitamin og kamille ekstrakt. Holder huden mat hele dagen og skaber en illusion om perfekt hud her og nu, mens de plejende ingredienser sikrer, at huden holder sig smuk på længere sigt. Pudderen er let at arbejde med og tilstopper ikke porerne.

Indeholder ikke talkum.

Lækker blød konsistens med holdbart mat resultat

Fast pudder

benecos Compact powder virker med sine økologiske egenskaber plejende og beskyttende på huden og som det vigtigste giver den et silkeblødt mat finish. Findes i fire nuancer + en transperant udgave.

Compact blush

Mat silkeblød blush som på smukkeste vis fremhæver dine kindben og definerer din ansigtsform. Nem at arbejde med og giver en holdbar finish.

Blushen fås i 4 forskellige farver: Sassy Salmon i orange toner, Mallow Rose i pink toner og Toasted Toffee som har en fin gyldenbrun farve. Fall In Love er 3 forskellige nuancer samlet i én blush. Den har en pink side, en brun side og en skinnende highlighter i midten. Sammen skaber det et smukt og naturligt look.

Bronzing Duo

Der findes to udgaver af den lækre silkebløde Natural Bronzing Duo fra benecos.

Med den varme brune nuance blandet med en strålende pink eller den mørke rosa sørger denne bronzer for et naturligt smukt solkysset look. Bronzeren indeholder lysreflekterende pigmenter, som træder ekstra meget frem i sollys, og den kan med fordel anvendes til “contouring”. De to farver kan blandes for en glidende overgang, men kan også bruges hver for sig.

Økologisk mascara kan også trylle

Volumiøse vipper

I sortimentet af mascara finder du seks forskellige slags mascara, alle økologiske og hvoraf fire af dem ydermere er veganske. Find den variant du søger, når du vælger mellem Adorable lashes, Vegan volume, Maximum Volume osv. benecos mascara findes i nuancerne sort, brun og blåsort.

Dramatisk dybde til din makeup


Kajal i alverdens farver


Intens farvepigmenteret fast cremet eyeliner, som giver en perfekt indramning af øjet. Nem at

arbejde med og super holdbar.

Kan også bruges på den våde kant.


Smokey eyes, dybgrønne øjne eller smuk neutral nude


Shimmery eller matte øjenskyggerbenecos har et bredt udvalg af økologiske og veganske øjenskygger. Plejende silkeblød øjenskygge med en særlig god farvepigmentering.

Let at påføre og giver et smukt og holdbart resultat.

Indeholder macadamiaolie med regenererende egenskaber, nærende castorolie og E-vitamin med beskyttende effekt.


Opnå større farveglans og intensitet i din øjenmakeup med denne let skinnnende øjenskygge-primer. Forebygger at øjenskyggen samler sig på øjenlåget og intensiverer farveglansen i øjenskyggen.


Findes i enkelte mono øjenskygger og i firefarvet quattro øjenskygger.

Få perfekte bryn
Med benecos’ øjenbrynsblyant er det nemt at definere, udfylde og forme brynene. Blyantens spids er tilpas hård, så man langsomt kan opbygge et naturligt look og give brynene form. Brug derefter blyantens børste til at rede brynene på plads. Vupti - så har du smukke bryn.

Findes i tre nuancer.

Shiny Lip Colour
De tre fine Lip Colours beskytter læberne med en blanding af jojobaolie, solsikkeolie, bivoks og E-vitamin.

Farveintensiteten er let og raffineret og efterlader dine læber skinnende og forførende. Den bekvemme stiftform gør påføringen let - selv på farten!


Lip liner
Blød, behagelig og naturlig Lip Liner, som former og markerer læberne og sørger for, at læbestift eller lipgloss sidder perfekt hele dagen. Kan også bruges alene til at give en let markering af læberne. Intens farvepigmentering og ultraholdbar! Findes i farverne Red!, Pink og Brown.


Naturlig læbestift
En silkeblød læbestift, der plejer, beskytter og fremhæver læberne. Den unikke formulering sørger for, at dine læber fremstår velplejede og smukke, samtidig med at den særlige pigmentering giver en lang holdbarhed. Læbestifterne har

en fugtgivende og cellebeskyttende effekt grundet deres høje indhold af eks. E-vitamin. Sammensætningen af nærende olier beskytter og opretholder fugtbalancen. Læbestifterne kan også bruges som en cremet blush på kinderne.


Lip Gloss
Fantastisk glansfuld og superplejede gloss, som fremhæver læbernes naturlige smukke form og giver et fyldigt sensuelt resultat. Den har en særlig fugtgivende og cellebeskyttende effekt bl.a. grundet dens høje indhold af E-vitamin. Sammensætningen nærende olier vedligeholder og beskytter læberne, blødgør dem og understøtter fugtbalancen. Den unikke formulering sørger for, at dine læber fremstår velplejede og med flot glans.


Veganske makeupbørster af bambus

Bredt udvalg

af accessories

benecos' sortiment indeholder også et godt udvalg af accessories i god kvalitet. Priser på makeupbørsterne ligger ml. 39-99 kr.

En best-seller fra benecos accessories er denne pencil sharpener til 30 kr. Den passer til to tykkelser af kajals, lip liners osv. og med et praktisk låg.

benecos DK

info@greenmatters.dk