Hudpleje

benecos care

Vegansk økologi til din hudAlle hudplejeprodukter fra benecos er veganske og BDIH certificeret


benecos har et bredt udvalg af plejeprodukter til krop og hår. Alle 20 produkter er baseret på benecos’ unikke Bio-Mix bestående af syv udvalgte planteekstrakter, fra kontrolleret økologisk landbrug.

Du finder shampoo, conditioner, shower gel, body lotion, håndcreme og deodorant.
BENECOS CARE SERIEN:

Bygger på et unikt urte-kompleks fyldt med antioxidanter, vitaminer og plejestoffer


ALLE BENECOS CARE PRODUKTER ER FRI FOR:

  • Paraffiner og andre petrolium produkter
  • Parabener og silikoner
  • Syntetiske emulgeringsmidler, farvestoffer og parfume

Økologisk og vegansk hudpleje til mænd

Naturlig og maskulin hudpleje


benecos har udviklet en unik og gennemført serie kun til mænd. Fire produkter der som benecos care er økologisk certificeret og vegansk.


Beard Oil


Ansigtspleje til skæg og hud baseret på effektive og naturlige olier. Argan-, mandel- og solsikkeolier blødgør og plejer. Hurtigt absorberende olle.


Body Wash 3in1


benecos 3 i 1 rens til krop, hår og ansigt er en frisk og enkel rens med plejende egenskaber fra unikke og udvalgte plante ekstrakter fra blandt andet hyben, morgenfrue og sort hyldebær.


 

Face & Aftershave Balm


En enkel og lækker dagcreme med fugtgivende og regenererende egenskaber fra unikke og udvalgte planteekstrakter fra blandt andet hyben, morgenfrue og sort hyldebær. Derudover har den antiinflammatorisk effekt, der gør den ekstra egnet til anvendelse efter barbering.


 

Deo Spray


Mild deo spray til mænd med en effektiv formel og fri for aluminiumsalte. Sørger for en holdbar friskhed med plejende egenskaber fra unikke og udvalgte plante ekstrakter fra blandt andet hyben, morgenfrue og sort hyldebær.